Sapca din bumbac reciclat 280gr, 6 panele Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Sapca din bumbac reciclat 280gr, 6 panele

Stoc intern: 0

*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Sapca din bumbac reciclat 280gr, 6 panele. Spune o poveste adevărată despre sustenabilitate și poartă-o cu mândrie! Această șapcă contrastantă cu 6 panele și cozoroc curbat este realizată din bumbac periat reciclat de 280 gr, încorporată cu tehnologia AWARE™ Tracer. Cu AWARE™ sunt garantate utilizarea materialelor din țesături reciclate autentice și declarațiile de impact privind reducerea apei. Economisiți apă și folosiți țesături reciclate autentice. Dacă alegeți acest articol economisiți 250 de litri de apă. Având accent pe apă, 2% din încasările din fiecare produs vândut vor fi donate către Water.org. Sapca din bumbac prezinta o dunga gri închis pe cozoroc și închidere cu velcro la spate.

Economiile de apă se bazează pe cifre în comparație cu fibrele convenționale. Această indicație calculată se bazează pe date LCA fiabile publicate de Textile Exchange în Material Snapshots 2016.

Comanda sepci din bumbac reciclat personalizate!

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Sapca din bumbac reciclat 280gr, 6 panele

Sapca din bumbac reciclat 280gr, 6 panele

Sapca din bumbac reciclat 280gr, 6 panele

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare