Popup textil ajustabil reglabil tip photocall Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Pop up baner textil telescopic

QP43-POPUP-AJST

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Pop up baner textil telescopic

Acest pop up baner textil telescopic cu cadru din aluminiu negru este un pop up textil format din 4 tuburi transversale reglabile în înălțime și lățime și dispune de 2 picioare. Husa personalizata pana  la 240 cm lungime si 240 cm lățime, acest pop up banere textil telescopic este foarte practic deoarece este ușor de instalat. Husa personalizata prin sublimare este din poliester de 260 g/m², cu spatele opac, husa este perfectă pentru utilizare în interior, cu tratamentul ignifug standard european B1, este detasabila si se poate reinoi, in functie de dimensiunea aleasa pentru utilizare. 

Acest pop up baner textil telescopic este ambalat într-o geantă de transport care conține suportul complet. Imprimarea este posibilă pe o singură față sau pe două fețe. Tecile din partea de sus și de jos a husei fac posibilă trecerea barelor orizontale și întinderea perfectă a vizualului. Greutate 5 kg.

Sistemul acestui pop baner textil se poate ajusta pe lungime de la 140 cm pana la 255 cm, iar pe inaltime de la 102cm la 260 cm

Timp livrare: 3-4 saptamani.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Pop up baner textil telescopic

Pop up baner textil telescopic

Pop up baner textil telescopic

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare