Totem publicitar luminos Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Totem publicitar luminos

QP48-TPL-207CM

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Totem publicitar luminos. Un totem publicitar este un transportator de idei si reclame ce isi propune sa expuna ideea esentiala a proiectului tau. Totemul publicitar luminos joaca un rol similar cu un panou publicitar, dar plasat pe pamant. Totemul publicitar luminos are o inaltime adecvata de 207 cm, astfel reclama ta va fi la nivelul vizual al clientilor tai. Profita de acest avantaj si cumpara acum acest totem publicitar cu lumina Led integrata in baza de 50x50x11cm. Dimensiunea efectiva a totemului publicitar (fara baza) este de 40x40x194cm.

Totemul publicitar este usor de transportat si usor de asamblat, dar foarte vizibil de la distanta. Totemul publicitar este destinat utilizarii la interior dar se poate folosi, ocazional, si in aer liber, avand o baza solida, durabila ce poate fi ancorata cu tarusi. Baza este realizata din placaj de lemn in interiorul careia este integrat sistemul de iluminare si structura de sustinere a graficii care este reprezentata de un schelet din aluminiu. Totemul publicitar trebuie protejat de umezeala si lumina puternica solara. In caz de vant puternic se recomanda dezinstalarea totemului publicitar.

Sistemul de iluminare a totemului publicitar functioneaza pe baza de acumulatori. Timpul de iluminare a totemului publicitar este de pana la 8 ore de functionare continua, in functie de temperatura ambianta si de gradul de incarcare a acumulatorilor. Incarcarea se face cu ajutorul incarcatorului inclus in pachet. Timpul de incarcare de 100% este de aproximativ 10 ore.

Totemul publicitar se poate personaliza pe toate cele 4 laturi, astfel mesajul tau va fi vizibil din toate unghurile. Imprimarea prin sublimare a husei din poliester de 230gr permite implementarea chiar si a celor mai mici detalii iar sistemul de iluminare va spori efectul vizual. Husa personalizata este un element individual al totemului publicitar, deci poate fi inlocuita oricand cu un alt mesaj sau reclama.

Totemul publicitar luminos are o greutate de 14 kg. Dimensiuni genti transport 2 buc: 50x50x25 cm, 200x10x10 cm.

Timp productie: 3 saptamani.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Totem publicitar luminos

Totem publicitar luminos

Totem publicitar luminos

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare