Cort gonflabil personalizat ieftin Air Tent 4x4m Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Cort gonflabil personalizat ieftin Air Tent 3x3m

QP48-AIRTENT-33

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Cort gonflabil personalizat ieftin Air Tent 3x3m. Comanda corturi gonflabile personalizate pentru evenimentele tale, instalare rapida si usoara in doar cateva minute, ocupa putin spatiu de depozitare iar montajul se poate face de catre o singura persoana. 

Corturile gonflabile personalizate cunoscute și sub denumirea de corturi pneumatice utilizeaza structuri pe baza de aer si reprezinta o solutie ideala ce poate inlocui corturile traditionale pe structura metalica sau aluminiu. Aceste corturi gonflabile sunt realizate din tuburi gonflabile din materiale durabile precum poliester 230gr la exterior si TPU (poliuretan termoplastic) la interior, pentru a crea un cadru stabil, ermetic și robust.

Cortul gonflabil personalizat ieftin Air Tent 3x3m se umfla cu ajutorul unei pompe electrice in mai putin de un minut iar structura ramane rigida si stabila, acest tip de cort nu necesita conectare permanenta la o priza de curent pentru ca structura gonflabila este ermetica datorita tuburilor din TPU din interiorul husei picioarelor. Acoperisul waterproof din poliester 230 gr se personalizeaza integral prin sublimare, laturile se pot inchide prin atasarea peretilor laterali, de la 1 pana la 4 pereti, pereti plini, pereti cu fereastra sau pereti cu usa sectionala sau usa tip rulou. Optional la baza fiecarui perete lateral se poate atasa o banda din pvc prevazuta cu capse metalice pentru a ancora peretele in pamant, cortul gonflabil se poate ilumina la interior.

La corturile gonflabile Air Tent putem atasa optional si viziere personalizate ce confera o eleganta cortului marind si suprafata utila.

Corturile gonflabile personalizate Air Tent sunt prevazute cu valva de umflare neagra si valva de suprapresiune rosie, la fiecare picior in parte.

Umflarea corturilor gonflabile Air Tent se face cu ajutorul unei pompe manuale sau electrice, ancorarea cu tarusi si franghii este inclusa in pachetul standard, optional ancorarea pe beton sa face cu greutati umplute cu nisip de 30 de kg.

corturi gonflabile ieftine personalizate

Montajul unui cort pneumatic personalizat este adesea mai rapid și mai usor în comparație cu corturile tradiționale pe structura metalica sau aluminiu. Structura gonflabilă permite o asamblare mai rapidă și mai simplă, fiind o solutie optima pentru promovarea in cadrul unor diverse evenimente in aer liber cat si la interior.

Corturile gonflabile sunt în general ușoare și mai compacte atunci când sunt dezumflate, făcându-le mai ușor de transportat. Această caracteristică este cea mai avantajoasă unde ușurința transportului este crucială.

Materialele folosite în realizarea corturilor pneumatice personalizate sunt proiectate pentru a fi robuste și rezistente la perforare. Cu toate acestea, este important să le manipulați cu grijă pentru a evita deteriorarea.

Corturile gonflabile sunt versatile și vin în diferite dimensiuni: 3x3m, 4x4m, 5x5m, 6x6m. Sunt folosite pentru camping, evenimente în aer liber, pentru situatii de urgenta, maratoane, expoziții sau festivaluri.

dimensiuni cort gonflabil ieftin

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Cort gonflabil personalizat ieftin Air Tent 3x3m

Cort gonflabil personalizat ieftin Air Tent 3x3m

Cort gonflabil personalizat ieftin Air Tent 3x3m

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare