Recipiente băuturi

Fie că vă serviți cafeaua de dimineață sau luați cina, noi avem cana personalizată potrivită pentru dvs.

De asemenea, vă oferim căni de călătorie sau termosuri ideale pentru drumeții, camping sau alte activități desfășurate în aer liber. Gama noastră de recipiente băuturi este completată de bidoanele sport, sticle și carafe, pahare din sticlă sau carton, ceainice și nu în ultimul rând accesoriile pentru băuturi.

Fie că vă serviți cafeaua de dimineață sau luați cina, noi avem cana personalizată potrivită pentru dvs.

De asemenea, vă oferim căni de călătorie sau termosuri ideale pentru drumeții, camping sau alte activități desfășurate în aer liber. Gama noastră de recipiente băuturi este completată de bidoanele sport, sticle și carafe, pahare din sticlă sau carton, ceainice și nu în ultimul rând accesoriile pentru băuturi.

Citește mai mult

Subcategorii

  • Termosuri

    Comandați termosuri personalizate cu logo-ul companiei dvs.

    Dacă doriți să vă păstrați cafeaua de dimineați caldă sau băutura preferata rece ca gheața, într-o zi de vară fierbinte, termosurile promoționale din oțel inoxidabil reprezintă modalitatea cea mai sigură și eficientă. Termosurile din inox sunt prevăzute cu perete dublu, închidere prin apăsare și capac din plastic ce poate fi folosit ca și cană pentru servit cafeaua sau orice alt lichid.

  • Bidoane sport

    Bidoane sport personalizate

    Ideale pentru o zi însorită, la plajă, plimbări în parc sau cu bicicleta, drumeții montane și camping, sticlele noastre sport personalizate vă vor ajuta clienții sau angajații să se reîncarce cu energie și să fie mereu hidratați. Design-ul companiei dvs. se poate imprima perfect pe orice model pentru a vă asigura că angajații sau colaboratorii dvs. își vor aminti mereu de serviciile și produsele dvs.

  • Bidoane si termosuri Dopper

    Quick Promo va pune la dispozitie gama Dopper - bidoane sport si termosuri reutilizabile, fabricate din sticle din plastic reciclate de unica folosinta

    Salveaza oceanele! Acesta este motto-ul acestui brand de sticle premium, dar este si o misiune a noastra, a omenirii!

    Anual 8 milioane de tone de plastic isi fac loc in apele oceanelor si a marilor, plastic care nu se descompune ci doar se sfarama in mici bucati. In fiecare minut cate un tir cu deseuri plastice ajunge pe fundul oceanelor si tot in acelasi minut sunt fabricate 1 milion de sticle de plastic de unica folosinta. 

  • Căni de călătorie

    Căni de călătorie personalizate la prețuri avantajoase!

    Căni de călătorie personalizate la prețuri pentru toate bugetele care, în același timp, satisfac nevoile dvs. de promovare.Modelele sunt variate, realizate din plastic rezistent cu înalte proprietăți termice, polipropilenă, sau oțel inoxidabil, prevăzute cu capac filetat pentru deschidere/închidere și asigurate contra pierderilor prin scurgere.

  • Căni ceramice

    Comandați acum căni ceramice personalizate!

    Cafeaua sau ceaiul de dimineață va fi o adevărată plăcere! Cănile ceramice sunt perfecte pentru orice campanie pentru că sunt utile și se pot personaliza cu un simplu logo sau full colour. Având un design moder și rafinat, cănile ceramice personalizate vor atrage atenția colaboratorilor sau invitaților dvs.

  • Cani din sticla

    Cani din sticla personalizate

    Foloseste cani din sticla personalizate dacă vrei să surprinzi. Cănile noastre din sticlă se pot personaliza full colour pe toată suprafața prin sublimare. Vei fi uimit de calitatea lor dar și de calitatea personalizării.

    Garantăm cel mai bun print din Europa pentru cani din sticla personalizate.

  • Sticle și carafe

    Sticle și carafe personalizate cu logo-ul companiei dvs.

    Modelele de sticle și carafe prezintă o utilitate variată, de la sticle pentru apă sau limonadă până la carafe pentru vin și aeratoare. Comandați acum sticle pentru apă sau carafe pentru vin personalizate cu logo-ul dvs., ideale pentru restaurante, hoteluri, cafenele , baruri sau diverse evenimente organizate în scop de promovare.

  • Pahare din sticlă

    Pahare din sticlă personalizate

    Colecția noastră de pahare din sticlă personalizate este de calitate dar și exclusivă, oferindu-vă cea mai bună selecție la cele mai avantajoase prețuri. Dacă dețineți un hotel, un restaurant de înaltă clasă, un pub sau o cafenea, profitați de această ocazie și comandați acum paharele personalizate de care aveți nevoie. Modelele sunt variate, de la pahare pentru apă, vin, șampanie și bere până la pahare pentru ceai, whisky sau shot-uri.

  • Pahare din plastic și carton

    Pahare din plastic și carton personalizate

    Recipientele noastre pentru băuturi din plastic și carton, personalizate, sunt potrivite pentru restaurante, cafenele, baruri aglomerate dar și pentru orice tip de petrecere, aniversare sau eveniment. Fabricate din carton sau plastic solid și durabil, acestea vor da dovadă de rezistență la utilizările de zi cu zi.

  • Ceainice

    Redescoperiți placerea de a bea ceai!

    Estetica a ocupat un rol important în arta ceremoniei ceaiurilor. Pornind de la cești și ceainic și până la ambientul creat, iubitorii de ceai au grijă ca totul să fie într-o perfectă armonie. Elementul care ajută la crearea licorii gustoase și aromate este ceainicul. Așadar, puteți opta pentru ceainice personalizate din porțelan, ceramică, sticlă, inox sau fontă.

  • Accesorii băuturi

    Accesorii pentru băuturi personalizate

    Descoperiți plăcerea servirii unui vin folosind accesoriile indispensabile unui restaurant sau unei locuințe.Gama de accesorii pentru băuturi cuprinde: tirbușoane manuale și electrice, picurătoare pentru vin, dopuri pentru sticle, deschizătoare sticle personalizate, suporturi pentru vin, termometru pentru vin, suporturi pentru sticle, frapiere și multe alte seturi cu accesorii promoționale.

Afișez 385-415 din 415 produse

Personalizați cana potrivită cu logo-ul companiei dvs.

Cănile de cafea personalizate, din ceramică de calitate, sunt perfecte pentru cafeaua de dimineață, fie că o serviți la birou sau acasă în timp ce vă informați cu cele mai curente știri.

Cănile de călătorie vă sunt de folos atunci când plecați în drumeții sau desfășurați diverse activități în aer liber, acestea sunt fabricate din plastic sau oțel inoxidabil.

Termosurile personalizate și seturile termos sunt indispensabile oricărei călătorii, indiferent că doriți să depozitați în ele ceai, cafea sau lapte. Termosul este ideal pentru a transporta și păstra la temperatura potrivită diverse lichide.

Sticlele, carafele, paharele și ceainicile constituie un element important în promovarea servicilor dvs., acestea putând fi distribuite în rândul restaurantelor sau cafenelelor.

Printre accesoriile de băuturi se numără tirbușoanele, desfăcătoarele de sticle, frapierele și multe alte articole promoționale utile pentru băuturi.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare