Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Stick-uri usb

Stick-uri usb personalizate cu logo-ul companiei dvs.

Quick Promo vă oferă o selecție variată de stick-uri usb personalizate, cunoscute și sub denumirea de memorii usb sau stick-uri de memorie. Aceste cadouri promoționale sunt extrem de populare și le întâlnim aproape la toate evenimentele sau târgurile organizate în diverse scopuri. Personalizarea logo-ului...

Stick-uri usb personalizate cu logo-ul companiei dvs.

Quick Promo vă oferă o selecție variată de stick-uri usb personalizate, cunoscute și sub denumirea de memorii usb sau stick-uri de memorie. Aceste cadouri promoționale sunt extrem de populare și le întâlnim aproape la toate evenimentele sau târgurile organizate în diverse scopuri. Personalizarea logo-ului companiei dvs. se poate realiza prin gravură laser, tampografie, doming sau print digital.

Citește mai mult

Stick-uri usb Total 68 produse (2 pagini)

Afișez 49-68 din 68 produse
Afișez 49-68 din 68 produse

Cumpărați acum usb-uri personalizate la prețuri avantajoase!

Fie că sunt din plastic sau metal, sub formă de pix sau breloc, usb-urile promoționale reprezintă o modalitate ușoară de promovare a companiei sau a unui eveniment. Capacitatea de stocare a informațiilor este suficientă pentru toți utilizatorii, începând de la 2GB, 4 GB, 8GB, 16GB și ajungând până la 32GB.

Cu toții avem nevoie măcar de un stick usb, astfel colaboratorii sau angajații companiei dvs. cu siguranță vor fi incântați să-l primească iar dacă este și personalizat cu logo-ul firmei acest detaliu va duce la creșterea încrederii în brandul dvs.

Memoriile usb au un design elegant și ergonomic, pot fi agățate la chei, includ diverse funcționalități, pot fi folosite ca și pix, touch pentru a naviga ușor pe telefon sau tabletă sau clips pentru diverse documente.

O prezentare realizată într-un mod profesionist și un stick USB personalizat reprezintă întotdeauna un mod elegant de comunicare.

Profitați acum de oferta noastră de memorii usb personalizabile și folosiți-le ca și cadouri promoționale!

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare