Print digital icon

Print Digital

Printul digital  este o tehnică de imprimare cu jet de cerneală pe obiecte promoționale plate și în formă de 3D. Imprimarea este posibilă până la marginea suprafeței produsului, de la un simplu text și până la imagini de înaltă definiție, permițând ca dimensiunea logo-ului sau a imaginii să fie mai mare decât la tampografie. Printurile digitale sunt rezistente la decolorare, se pot expune timp îndelungat la soare fără a fi compromisă calitatea printului și a imaginii și sunt rezistente la zgârieturi. 

Se realizează direct pe suprafețe plane și oferă o reproducere de înaltă calitate a imaginii, pe o gamă aproape de necrezut de materiale și produse promoționale. Calitatea imprimării este peste așteptările dumneavoastră iar fiabiliatea extrem de ridicată.

Printul digital sau UV se poate realiza pe materiale promoționale precum: stick-uri usb, acumulatori externi, agende, pixuri metalice si din plastic, căști audio, termosuri și căni de călătorie, bidoane sport, suporturi telefon și tabletă, ș.a..

produse personalizate prin print digital


Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare