Poarta gonflabila start finish Axion Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Poarta gonflabila start finish Axion ARE 600-60 personalizata

QP13-ARE-600-60

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Poarta gonflabila start finish Axion ARE 600-60 personalizata este cea mai comandata si utilizata poarta de concursuri. La Quick Promo gasesti cea mai mare gama de porti gonflabile de vanzare. Dimensiunea mare interioara de 4.8 m si inaltime interioara de 3.2 m este cea mai adecvata evenimentelor de medie amploare. Aceasta poarta fi personalizata full colour si poate fi folosita atat pentru concursuri cu start finish cat si pentru semnalizarea unui brand. AXION ofera cea mai usor de montat poarta cu cea mai buna stabilitatea datorita blatului intern, picioarelor de sustinere dar si o poarta care nu prezinta risc de electrocutare. Aceasta poarta nu are nevoie de compresor pentru a tine poarta umflata. Se poate alege si varianta nepersonalizata cu banere interschimbabile sau varianta personalizata cu scai si banere interschimbabile.

Lungime exterioară (X)

6 m

Înălțime exterioară (Y):

3.8 m

Lungime interioară (Z)

4.8 m 

Înălțime interioară (U):

3.2 m

Volum cutie:

0.1 m3

Diametru tub:

60 cm

Dimensiune cutie:

40x60x60 cm

Timp de asamblare:

3 min - 5 min (pompă electrică)

Greutate:

40 Kg

Nr. de persoane pt. asamblare:

1

Dimensiuni poarta gonflabila

Poarta gonflabila start finish AXION ARE 600-60 include:

  •          Bază întărită din PVC
  •          Tub interior din PVC
  •          Husă personalizată interschimbabilă
  •          Frânghii și țăruși
  •          Valve de rezervă
  •          Kit de reparație
  •          Pompă electrică 1200 W

Porti gonflabile de vanzare

La Quick Promo vei gasi cea mai mare gama de porti gonflabile de vanzare. De la inaltimi de 4 m si pana la 12 m. Te vom surprinde cu calitatea produselor, sistemul de umflare, stabilitatea portilor, sistemul de montaj pe beton si garantia de 12 luni. Fiecare picior de poarta gonflabila de la Axion este extrem de stabila datorita blatului întărit care susține toată structura pneumatică.

Ancorare porti gonflabile

Ancorare și pe beton

Datorită ancorelor suplimentare tip colac sau tip placă de oțel orice poartă AXION se poate ancora și pe beton, nefiind nevoie de a mai folosi frânghii. Pachetul de țăruși și corzi este inclus în pachetul standard.

Iluminare internă

Orice poarta gonflabila AXION poate fi iluminată pe interior folosind două sisteme la alegere: sistem cu acumulatori interschimbabili sau cu alimentare directă la 220V.

Avantaje porti gonflabile AXION

Instalare în orice condiții

Porțile gonflabile AXION si produsele AXION nu folosesc compresor (blower) dar folosesc o pompă pentru umflare/dezumflare ca în cazul unei saltele pneumatice. Odată umflat produsul rămâne umflat.

Datorită acestui avantaj poarta poate fi instalata oriunde chiar si in vârf de munte sau in conditii extreme de temperatura, fără a folosi generator, se va folosi una din pompele cu alimentare directă la bateria mașinii sau alimentare cu acumulator. Practic cu produsele AXION poți avea instalat oriunde evenimentul tău.

Pompe umflare corturi gonflabile

Review-uri

Nota 
2018-04-03

Faina mai ales pe teren accidentat

Am cautat o poarta care sa nu aiba nevoie de sursa de curent pentru că o montam pe dealuri și munți. Poarta aceasta am cărat-o peste tot și nu ne-a dezamăgit niciodată. Respect Quick Promo pentru profesionalism și promptitudine.

Scrieţi un review

Poarta gonflabila start finish Axion ARE 600-60 personalizata

Poarta gonflabila start finish Axion ARE 600-60 personalizata

Poarta gonflabila start finish Axion ARE 600-60 personalizata

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/c8C_8U5lbUE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare