Bidon sport Dopper Paradise 450ml Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Bidon sport Dopper Paradise 450ml

Stoc intern: 0

*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Bidon sport Dopper Paradise 450ml

Va prezentam colectia Dopper Paradise, o colectie exotica si revitalizanta!

Comanda bidonul sport Dopper Paradise de 450ml, usor de curatat, rezistent la masina de spalat vase pana la 65°C. Capacul si corpul colorat este realizat din PP polipropilena, paharul sau partea alba este realizata din plastic ABS iar garnitura capacului si a paharului este realizata din TPE termoplastic elastomer. Fara BPA, plumb si alte toxine, certificat Cradle to Cradle - ceea ce inseamna ca nu exista substante toxice sau interzise in sticla Dopper.

Bidonul sport are o constructie ingenioasa si practica, partea superioara alba se desface prin rotire si se foloseste ca pahar, capacul fiind pe post de suport al paharului. Nimic mai simplu si mai eficient! Acest design unic face un Dopper usor de utilizat si de curatat. Are un diametru de 6 cm si o inaltime de 24 cm.

Bidonul sport Dopper Paradise este fabricat din sticle de plastic de unica folosinta reciclate. Respectati mediul inconjurator prin reumplerea si refolosirea sticlei Dopper!

Produsul se poate personaliza la 1,2 sau 3 culori, sau policromie 30x35mm,45x35mm, 60x35mm sau chiar nume individuale. De asemenea puteti insera si un mesaj tiparit in interiorul sticlei (maxim 250 de caractere cu spatii incluse).

Ca si accesorii puteti adauga la comanda capacul tip sport disponibil in 3 culori (albastru, rosu, gri) si inelul cu carabina din aluminiu pentru a atasa bidonul sport la rucsacul sau geanta dvs.

accesorii bidoane dopper

Maximizeaza reciclarea si minimizeaza distrugerea!

Cantitate minima de comanda cu personalizare 60 de buc. (se pot cumula mai multe modele si culori).

Timp de livrare 6 zile lucratoare pentru comanda fara personalizare si 10-15 zile lucratoare pentru comanda cu personalizare.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe adresa noastra de e-mail vanzari@quickpromo.ro

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Bidon sport Dopper Paradise 450ml

Bidon sport Dopper Paradise 450ml

Bidon sport Dopper Paradise 450ml

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare