Sticla termos Dopper 350ml Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Sticla termos Dopper 350ml

Stoc intern: 0

*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Sticla termos Dopper 350ml

Comanda sticla termos Dopper de 350ml, realizat din 3 parti, usor de curatat, rezistent la masina de spalat vase pana la 65°C. Capacul si corpul este realizat din inox 18/8, capacul prezinta elemente si din PP polipropilena, paharul este realizat din tritan, iar sigiliul/filetul capacului si al paharului este realizat din silicon. Fara BPA, plumb si alte toxine, certificat Cradle to Cradle - ceea ce inseamna ca nu exista substante toxice sau interzise in sticla termos Dopper.

Sticla termos Dopper 350ml are o constructie ingenioasa si practica, partea superioara se desface prin rotire si se foloseste ca pahar, capacul fiind pe post de suport al paharului. Nimic mai simplu si mai eficient! Acest design unic face un Dopper usor de utilizat si de curatat. Are un diametru de 6 cm si o inaltime de 23.6 cm. Pastreaza bautura rece timp de 24 ore si calda timp de 9 ore. Disponibila si in varianta de 580ml.

Respectati mediul inconjurator prin reumplerea si refolosirea sticlei termos Dopper!

Produsul se poate personaliza la 1,2 sau 3 culori, sau policromie 30x35mm,45x35mm, 60x35mm sau chiar nume individuale. Pe varianta de sticla termos neagra complet se poate face print doar la 1 culoare cu alb. De asemenea puteti insera si un mesaj tiparit in interiorul sticlei (maxim 250 de caractere cu spatii incluse).

Ca si accesorii puteti adauga la comanda capacul tip sport disponibil in 3 culori (la sticla termos nu este recomandat capacul tip sport deoarece bautura din interior isi va pierde din temperatura) si inelul cu carabina din aluminiu pentru a atasa sticla termos la rucsacul sau geanta dvs.

accesorii bidoane dopper

Maximizeaza reciclarea si minimizeaza distrugerea!

Cantitate minima de comanda cu personalizare 60 de buc. (se pot cumula mai multe modele si culori).

Timp de livrare 6 zile lucratoare pentru comanda fara personalizare si 10-15 zile lucratoare pentru comanda cu personalizare.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe adresa noastra de e-mail vanzari@quickpromo.ro

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Sticla termos Dopper 350ml

Sticla termos Dopper 350ml

Sticla termos Dopper 350ml

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare