Produse

Corturi industriale

Corturi industriale - GARANTIE 20 ANI - CALITATE IMBATABILA

Corturi industriale de inalta calitate. Corturi industriale pentru depozitare. Corturi industriale pentru agricultura. Garantie 20 ani.

Va prezentam gama premium de corturi industriale distribuita de Quick...

Corturi industriale - GARANTIE 20 ANI - CALITATE IMBATABILA

Corturi industriale de inalta calitate. Corturi industriale pentru depozitare. Corturi industriale pentru agricultura. Garantie 20 ani.

Va prezentam gama premium de corturi industriale distribuita de Quick Promo. Corturile noastre industriale reprezinta cea mai convenabila si imediata solutie pentru depozitare, evitand costurile mari si birocratia inutila. Structura corturilor industriale este reprezentata de profile structurale galvanizate la cald, in conformitate cu reglementarile in materie  CE/UNI EN 13782 / B-s2. Acoperisul sau membrana textila a corturilor industriale este realizata din tesatura tehnica PVC Sattler PRO-TEX POLYPLAN 960 TENT HEAVY de 900 gr., tesatura de inalta calitate, rezistenta la foc si cu o garantie de 20 ani. 

Corturile industriale sunt disponibile in 3 variantecorturi industriale tip casa, corturi industriale semirotunde, corturi industriale hexagonale. Configurarea corturilor industriale se face dupa solicitarea clientului, se pot inchide complet pe ambele laturi, se poate inchide doar o latura, spatele si fata pot fi inchise sau nu, sau varianta deschisa complet, avand doar acoperisul. Pentru acces in cortul industrial avem varianta de usi culisante tip perdea sau usa rapida automata. La cerere se poate realiza si usa pietonala.

Cortul industrial tip casa si cortul industrial hexagonal sunt realizate din prelata PVC Sattler PRO-TEX POLYPLAN 960 TENT HEAVY de 900 gr/mp. iar cortul industrial semirotund este realizat din prelata PVC Sattler PRO-TEX 745 POLYPLAN Tent Light de 640 gr/mp.

Cortul industrial semirotund se poate monta cu prefabricate din beton de diferite inaltimi sau fara prefabricate din beton.

Corturile noastre industriale prezinta o structura zincata la cald cu o garantie de 20 ani.

Corturile noastre industriale suporta o incarcare la zapada de 200kg/m2 si prezinta o rezistenta la vant de pana la 100km/ora.

Citește mai mult

Corturi industriale Total 17 produse (1 pagină)

Afișez 1-17 din 17 produse
Afișez 1-17 din 17 produse

Structura galvanizata/zincata la cald si garantia de 20 ani, fac ca aceste corturi industriale sa fie cele mai rezistente din piata. Atunci cand doresti sa depozitezi si ai nevoie de un cort industrial pentru depozitare sigur ai nevoie de specialisti care sa te sfatuiasca si care sa-ti ofere cea mai optima solutie.

Atunci cand cauti un cort de depozitare/cort industrial pentru depozitare trebuie sa te asiguri ca detaliile pe care le primesti de la producatorul sau distribuitorul de corturi sunt cele corecte. Materialul din care este realizat acoperisul corturilor industriale poate avea caracteristici diferite de la un producator la altul si prin urmare durabilitati diferite. De aceea iti recomandam sa verifici incarcarea la zapada, rezistenta la vant si rezistenta la rupere, sunt parametri de care ar trebui sa tii cont daca doresti ca investitia sa fie una de durata.

De asemenea conteaza foarte mult si structura corturilor industriale. Structurile corturilor industriale pentru depozitare pot fi zincate la cald sau la rece.

Zincarea la cald este efectuata prin scufundarea produsului in zinc topit, dupa o pregatire preliminara ((sablare, decapare, degresare), la o temperatura de 445-460˚C. Obiectele sunt tinute in baia de zinc pana cand metalul ajunge la temperatura zincului. Zincarea la cald are o durata lunga de viata, de minim 20 de ani, este recomandata obiectelor de mari dimensiuni si celor utilizate la exterior. De asemenea stratul de zinc aplicat prin zincarea la cald este de cateva ori mai gros decat cel aplicat prin zincare la rece, fiind astfel si mai rezistent la coroziune. Grosimea zincului in tevile din otel zincat la cald este mult mai groasa decat cea din tevile din otel zincat la rece.

Zincarea la rece este o metoda simpla de protejare catodica a metalelor (aplicare cu o pensula sau cu pistolul) aplicate la temperatura camerei. Zincarea la rece se poate aplica cu pistolul, cu trafaletul sau cu pensula la fel de simplu ca o vopsire si asigura reactia electrochimica (protectia catodica) cu otelul. Intr-un mediu umed durabilitatea metalului zincat la rece este scazuta iar stratul de zinc nu se formeaza usor in zonele interne ale obiectului.

Teava galvanizata la rece si teava galvanizata la cald au o diferenta mare in ceea ce priveste lubrifierea suprafetei. Aspectul tevii de otel galvanizat la rece este mult mai aspru decat cel al tevii de otel zincat la cald.

Preturile metalului zincat la rece si al metalului zincat la cald sunt, de asemenea, foarte diferite. Bineinteles, tevile din otel galvanizat/zincat la rece sunt mult mai ieftine decat tevile din otel galvanizat/zincat la cald.Teava de otel galvanizata/zincata la rece are doar o parte a tevii zincata, in timp ce teava de otel zincat la cald este complet zincata.

Adeziunea tevii zincate la rece si a tevii zincate la cald este, de asemenea, foarte diferita. Aderenta tevii de otel zincat la rece este mult mai proasta decat cea a tevii de otel zincat la cald. Straturile de zinc exista independent. Stratul de zinc este foarte subtire si este atasat pur si simplu la baza tevii de otel, astfel incat teava de otel zincata la rece are o durabilitate mica intr-un mediu umed.

Cum alegi corturi industriale de depozitare

Quick Promo este dealer de corturi industriale de depozitare la cel mai bun raport calitate-pret.

Cand alegi un cort industrial pentru depozitare e bine sa te uiti la greutatea sau gramajul prelatei sau a acoperisului. Da, e bine sa fie cat mai groasa, dar conteaza si detaliile tehnice ale acesteia. O prelata sau un acoperis de cort industrial cu o rezistenta la rupere de peste 4000 (N/5cm) este o prelata excelenta, super rezistenta.

Daca ai de depozitat lucruri care sunt sensibile la UV e bine sa ai o prelata rezistenta la razele UV astfel incat marfa depozitata sa nu se deterioreze. La fel de important este sa ai si o membrana ignifugata ca in caz de incediu focul sa nu se extinda. Materialul prelatei trebuie a respecte standardul EN 13501-1.

Corturile noastre industriale respecta standardul EN 13501-1.

Pentru structura noi folosim otel zincat galvanizat la cald cu o rezistenta de peste 20 de ani. Folosind otel cortul are o greutate mai mare asigurandu-i stabilitate in conditii de vant puternice. Pe aceasta structura vei putea prinde cu usurinta sistemele de iluminat si vei putea ascunde fara nicio problema copexurile de la cablurile de curent.

Ce sa mai verifici cand cauti corturi industriale?

Ar trebui sa verifici cum sunt facute prinderile prelatei laterale. Noi folosim bara cu chingi pretensionate. La fel si pentru streasina acoperisului.

Pentru fixarea acoperisului folosim puncte de prindere presudate prin inalta frecventa care fac ca acoperisul sa stea lipit de structura pentru ca acoperisul sa nu se uzeze in timp de la incarcare. Intregul acoperis este lipit intre el si de laterale cu ajutorul unui utilaj special, de ultima generatie, pe baza de curenti de inalta frecventa, aceasta metoda de lipire confera o rezistenta extraordinara intre fasiile de acoperis. Cortul nostru industrial este integral lipit la inalta frecventa, acoperisul impreuna cu lateralele si partile frontale formeaza un tot unitar, lipit la inalta frecventa.

Intrarile in cortul industrial sunt ranforsate cu chingi super rezistente pentru a asigura capetele in caz de vant puternic.

Prelata cortului industrial vine termosudata din fabrica si nu exista interventii de tip lipire cu adeziv asupra prelatei in timpul procesului de montaj.

Usile cortului industrial sunt un aspect important pentru ca iti permit accesul facil la interior. Noi oferim usi culisante cu sistem de inchidere sau usi rapide tip rulou automate. Datorita distantei de 5 m intre arcade putem instala usi si pe lateralul cortului. Pentru acces pietonal putem instala usi pietonale.
Un alt aspect important la care trebuie sa fii atent atunci cand esti in cautarea unui cort industrial pentru depozitare, este inaltimea utila.

Cortul industrial tip casa este disponibil in urmatoarele dimensiuni:

-latime 10M, inaltime exterioara 4M, inaltime utila 3M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE - 20 ANI GARANTIE

-latime 10M, inaltime exterioara 5M, inaltime utila 4M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE - 20 ANI GARANTIE

-latime 10M, inaltime exterioara 6M, inaltime utila 5M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE - 20 ANI GARANTIE

-latime 10M, inaltime exterioara 7M, inaltime utila 6M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE - 20 ANI GARANTIE

-latime 12M, inaltime exterioara 4.2M, inaltime utila 3M, lungime: multipli de 5M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

-latime 12M, inaltime exterioara 5.2M, inaltime utila 4M, lungime: multipli de 5M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

-latime 12M, inaltime exterioara 6.2M, inaltime utila 5M, lungime: multipli de 5M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

-latime 12M, inaltime exterioara 7.2M, inaltime utila 6M, lungime: multipli de 5M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

-latime 14M, inaltime exterioara 4.4M, inaltime utila 3M, lungime: multipli de 5M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

-latime 14M, inaltime exterioara 5.4M, inaltime utila 4M, lungime: multipli de 5M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

-latime 14M, inaltime exterioara 6.4M, inaltime utila 5M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE - NR 1 IN EUROPA

-latime 14M, inaltime exterioara 7.4M, inaltime utila 6M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE - NR 1 IN EUROPA

-latime 16M, inaltime exterioara 4.6M, inaltime utila 3M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE - NR 1 IN EUROPA

-latime 16M, inaltime exterioara 5.6M, inaltime utila 4M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE - NR 1 IN EUROPA

-latime 16M, inaltime exterioara 6.6M, inaltime utila 5M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE - NR 1 IN EUROPA

-latime 16M, inaltime exterioara 7.6M, inaltime utila 6M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 18M, inaltime exterioara 4.8M, inaltime utila 3M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 18M, inaltime exterioara 5.8M, inaltime utila 4M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 18M, inaltime exterioara 6.8M, inaltime utila 5M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE - 20 ANI GARANTIE

-latime 18M, inaltime exterioara 7.8M, inaltime utila 6M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE - 20 ANI GARANTIE

-latime 20M, inaltime exterioara 5M, inaltime utila 3M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE - 20 ANI GARANTIE

-latime 20M, inaltime exterioara 6M, inaltime utila 4M, lungime: multipli de 5M - CORTURI INDUSTRIALE - 20 ANI GARANTIE

-latime 20M, inaltime exterioara 7M, inaltime utila 5M, lungime: multipli de 5M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

-latime 20M, inaltime exterioara 8M, inaltime utila 6M, lungime: multipli de 5M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

Cortul industrial semirotund este disponibil in urmatoarele dimensiuni:

-latime 8.06M, inaltime exterioara 4M, inaltime utila 3M, lungime: multipli de 2M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

-latime 8.5M, inaltime exterioara 4.5M, inaltime utila 3.5M, lungime: multipli de 2M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

-latime 8.5M, inaltime exterioara 5M, inaltime utila 4M, lungime: multipli de 2M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

-latime 8.5M, inaltime exterioara 5.5M, inaltime utila 4.5M, lungime: multipli de 2M - CORTURI INDUSTRIALE - NR 1 IN ROMANIA

-latime 10.06M, inaltime exterioara 5M, inaltime utila 4M, lungime: multipli de 2M - CORTURI INDUSTRIALE - NR 1 IN ROMANIA

-latime 10.38M, inaltime exterioara 5.5M, inaltime utila 4.5M, lungime: multipli de 2M - CORTURI INDUSTRIALE - NR 1 IN ROMANIA

-latime 10.38M, inaltime exterioara 6M, inaltime utila 5M, lungime: multipli de 2M - CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 10.38M, inaltime exterioara 6.5M, inaltime utila 5.5M, lungime: multipli de 2M - CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 12.06M, inaltime exterioara 6M, inaltime utila 5M, lungime: multipli de 2M - CORTURI INDUSTRIALE - NR 1 IN ROMANIA

-latime 12.38M, inaltime exterioara 6.5M, inaltime utila 5.5M, lungime: multipli de 2M - CORTURI INDUSTRIALE - NR 1 IN ROMANIA

-latime 12.38M, inaltime exterioara 7M, inaltime utila 6M, lungime: multipli de 2M- CORTURI INDUSTRIALE - 20 ANI GARANTIE

-latime 12.38M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 6.5M, lungime: multipli de 2M- CORTURI INDUSTRIALE - 20 ANI GARANTIE

-latime 14.06M, inaltime exterioara 7M, inaltime utila 6M, lungime: multipli de 2M CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 14.38M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 6.5M, lungime: multipli de 2M CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 14.38M, inaltime exterioara 8M, inaltime utila 7M, lungime: multipli de 2M - CORTURI INDUSTRIALE - 20 ANI GARANTIE

-latime 14.38M, inaltime exterioara 8.5M, inaltime utila 7.5M, lungime: multipli de 2M- CORTURI INDUSTRIALE - 20 ANI GARANTIE

Cortul industrial hexagonal este disponibil in urmatoarele dimensiuni:

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 15M - CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 20M - CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 25M - CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 30M - CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 35M - CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 40M - CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 45M - CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 50M - CORTURI INDUSTRIALE DEPOZITARE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 55M - CORTURI INDUSTRIALE PREMIUM - 20 ANI GARANTIE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 60M  - CORTURI INDUSTRIALE PREMIUM - 20 ANI GARANTIE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 65M  - CORTURI INDUSTRIALE PREMIUM - 20 ANI GARANTIE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 70M  - CORTURI INDUSTRIALE PREMIUM - 20 ANI GARANTIE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 75M  - CORTURI INDUSTRIALE PREMIUM - 20 ANI GARANTIE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 80M  - CORTURI INDUSTRIALE PREMIUM - 20 ANI GARANTIE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 85M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 90M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 95M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

-latime 12.46M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime 100M - HALE TIP CORT - 20 ANI GARANTIE

Corturi industriale - Corturi industriale - cea mai ieftina metoda pentru inlocuirea halei pe structura metalica.

Producator Corturi Industriale - 20 ani GARANTIE - CALITATE NR.1 IN EUROPA

Corturi industriale - LIVRARE RAPIDA SI MONTAJ RAPID IN DOAR CATEVA ZILE

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare