Skydancer gonflabil personalizat Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Skydancer gonflabil personalizat

QP-SDGP

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Skydancer gonflabil personalizat.

Cauti oferta pentru skydancer gonflabil personalizat? Quick Promo iti pune la dispozitie skydancer personalizat, adevarate personaje dansatoare in aer liber, o metoda eficienta de a atrage atentia celor din jur si de a face mesajul tau sau logo-ul extrem de vizibil.

Skydancer gonflabil personalizat, miscarea sau dansul acestuia este provocata de compresorul de 230V ce se afla la baza produsului.

Realizam skydancer gonflabil personalizat cu un picior sau doua picioare. Inaltimea unui skydancer personalizat porneste de la 4M si se poate inalta pana la 5M sau 6M. Materialul tip poliester din care este realizat skydancer-ul se personalizeaza prin sublimare.

Skydancer gonflabil personalizat - un mijloc inovator de promovare si publicitate. Forma lui interesanta combinata cu o imprimare distinctiva nu poate trece neobservata. Aceasta forma gonflabila este perfecta pentru targuri, festivitati, festivaluri sau alte tipuri de evenimente.

Comanda skydancer gonflabil personalizat!

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Skydancer gonflabil personalizat

Skydancer gonflabil personalizat

Skydancer gonflabil personalizat

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare