Scaun pliabil Flux Alb Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Scaun pliabil personalizat Origami

*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Scaun pliabil personalizat Origami  - Noua generație de clasic

Scaun pliabil personalizat Origami este noua generație de clasic atât la interior cât și la exterior. Ai zice că e o planșetă de desen, dar din câteva cute și îndoituri se transformă într-un scaun super rezistent care poate susține pe oricine. Și aici ne referim de persoane care nu au trecut de greutatea de 160 Kg. Cu 6 culori contemporane din care să alegi este soluția ideală pentru designeri și arhitecți, dar și pentru evenimentele de business, cultură și concerte live.

Este modul nostru de ați opri audiența pentru cei care caută ceva nou, neașteptat, ceea ce îi face pe cei din jur să se oprească și să admire. Stilul minimalist și elegant poate fi transformat în câteva clipe cu o mișcare de încheietură într-un plic compact. Poate fi scaunul celui care crează atât la interior cât și la exterior.

Cum se instaleaza un scaun pliabil Flux

Scaun pliabil evenimente - Inteligent, personalizat și prietenos cu mediul

Acest scaun pliabil evenimente confortabil și ergonomic este realizat dintr-o singură bucată de polipropilenă (ceea ce-l face și 100% prietenos cu mediul deci reciclabil). Este de asemenea waterproof și tratat cu un filtru UV ceea ce îl protejează la decolorare și deteriorare. Poate fi scaunul perfect pentru închiriere pentru că ocupă foarte puțin spațiu.

La cerere, acest scaun poate fi personalizat cu logo-ul companiei sau culori la alegere, ceea ce-l face să fie unul dintre puținele scaune de pe piață care pot fi 100% personalizate. Poate fi utilizat în campanii, personalizate prin print digital, serigrafie sau sticker.

Metode de personalizare mobilier Flux

Accesorii disponibile

Pentru a-l face și mai comfortabil acest scaun poate primi un upgrade și anume o pernă care să se potrivească cu culoarea scaunului (pebble grey, anthracite grey, lemon lime sau classic red). Este perfectă pentru serile lungi de vară! Perna acestui scaun pliabil Flux este rezistentă la apă, tratată cu agenți anti-mucegai și acoperită cu Teflon pentru a nu se prăfui.

Nu uita nici de sistemul de prindere pe perete cu care poți strânge până la 6 scaune Flux ce pot fi depozitate pe perete, gata să fie luate în următoarea zi cu soare.

Accesorii scaun pliabil Flux

Specificații

Material: Polipropilenă (Plastic)
Dimensiuni: 66 x 84 x 64 (montat)/ 85 x 77 x 15 (pliat) 
Greutate: 5 Kg susține până la 160 Kg
Culori: Pure white, Pebble Grey, Jet Black, Bright Orange, Classic Red, Anthracite Grey
Opțiuni print: Print digital, Serigrafie, Sticker
Accesorii: Pernă șezut, Pernă spate și șezut, Suport perete
Domenii: Închirieri, Uz Personal, Evenimente
Timp instalare: 3 min
Designeri: Douwe Jacobs și Tom Schouten

Review-uri

Nota 
2018-03-30

Fascinant de pliabil

E foarte ușor de instalat și foarte rezistent. Avem un apartament nu foarte mare și e perfect când îți vin oaspeți mai mulți. Am luat 3. Forma lui mi s-a părut foarte tare. Recomand Quick Promo.

Scrieţi un review

Scaun pliabil personalizat Origami

Scaun pliabil personalizat Origami

Scaun pliabil personalizat Origami

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare