Sticla termos din inox reciclat, 300ml Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Sticla termos din inox reciclat, 300ml

Stoc intern: 0

*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Sticla termos din inox reciclat, 300ml. Aceasta sticla compacta din otel inoxidabil reciclat vine cu un capac sigur, insurubat, cu o deschidere larga pentru curatare si umplere usoara. Aceasta sticla termos este fabricata din otel inoxidabil reciclat si are o constructie cu perete dublu pentru a mentine bauturile tale preferate calde pana la 3 ore sau reci pana la 6 ore. Produs fabricat cu materiale reciclate certificate RCS (Recycled Claim Standard). Certificarea RCS asigura un lant de aprovizionare complet certificat al materialelor reciclate. Continut total reciclat: 89% pe baza greutatii totale a articolului. Fara BPA. Capacitate 300 ml. Inclusiv ambalaj kraft certificat FSC®. Dimensiune produs 15,3 x 6,8 cm.

Sticla termos se poate personaliza prin print digital de jur-imprejur, serigrafie la rotund, tampografie sau gravura laser.

Comanda sticle termos din inox reciclat!

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Sticla termos din inox reciclat, 300ml

Sticla termos din inox reciclat, 300ml

Sticla termos din inox reciclat, 300ml

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare