Umbrele terasa personalizate rotunde Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Umbrele terasa personalizate

QP48-UTP

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Umbrele terasa personalizate

Umbrelele de terasa personalizate sunt ideale ca acoperis pentru terase, restaurante, gradini de vara si alte spatii outdoor. Umbrela de tersa personalizata este un mediu publicitar eficient care combina functiile de utilitate si publicitate. Umbrelele de terasa protejeaza clientii de conditiile meteo care sunt in continua schimbare, ii protejeaza atat de soare cat si de ploaie si promoveaza perfect brandul dvs.

Umbrelele de terasa personalizate au un spatiu imens pentru publicitate ceea ce va permite sa vizionati brandul dvs. si de la distanta.

Umbrela de terasa personalizata este un adapost perfect pentru cafenele, pub-uri, terase, pentru plaja sau chiar pentru gradina dvs.

La Quick Promo gasesti umbrele de terasa personalizate rotunde, umbrele de terasa personalizate patrate, umbrele de plaja personalizate, umbrele personalizate dedicate consumatorilor de bere, umbrele personalizate pentru restaurante si tuturor tipurilor de evenimente si locatii.

Fie ca sunteti proprietarul unui mic pub sau restaurant sau un florar, sau vindeti inghetata, umbrelele de terasa personalizate sau umbrelele de plaja personalizate sunt o modalitate excelenta de a va promova afacerea. Acest spatiu extins pentru continut publicitar nu este doar estetic ci si extrem de functional. Va va proteja cu succes clientii de ploaie si de soarele puternic.

Datorita designului inteligent, va puteti plia umbrela de terasa personalizata fara probleme, in mai putin de un minut, si o puteti configura la fel de repede.

Umbrele de terasa personalizate - un adapost usor si portabil pentru cafenele, baruri si restaurante. Datorita dimensiunilor mari, umbrelele de terasa atrag usor potentialii clienti si sunt vizibile chiar si de la distanta.

In functie de dimensiunea umbrelei, folosim otel sau aluminiu de calitate pentru constructia lor, ceea ce garanteaza ca umbrelele dvs. publicitare vor fi utilizate mai multe sezoane la rand. De asemenea, ne ocupam de calitatea adecvata a acoperisului umbrelei: umbrelele de plaja personalizate sunt realizate din panza in timp ce cele de dimensiuni mari (destinate cafenelelor si restaurantelor) sunt realizate din poliester. Acoperisul este waterproof si rezistent UV. Rezistenta ridicata a printului la estompare permite expunerea pe termen lung a brandului dvs. fara distorsiuni ale culorilor.

Va propunem mai multe tipuri de umbrele personalizate: umbrele de terasa personalizate, umbrele de plaja personalizate, umbrele rotunde si patrate. Alege modelul care iti place cel mai mult!

Oferim umbrele de plaja personalizate cu diametru de 2M, umbrele de terasa personalizate rotunde cu diametru de 3M sau 4M sau patrate cu latura de 3 sau 4M.

umbrele plaja personalizate

umbrele terasa rotunde personalizateumbrele terasa patrate personalizate

Configurati-va propria umbrela de terasa pentru a va promova compania si pentru a va proteja in acelasi timp!

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Umbrele terasa personalizate

Umbrele terasa personalizate

Umbrele terasa personalizate

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare