Cort industrial tip casa Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Cort industrial l-12M - 20 ANI GARANTIE

QP52-CITC-12M

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Cort industrial l-12M - 20 ANI GARANTIE

Cortul industrial cu o latime 12M este realizat din prelata PVC Sattler PRO-TEX POLYPLAN 960 TENT HEAVY de 900 gr. tratata ignifug cu o garantie de 20 ani si structura otel zincata la CALD realizata din profile de 120 mm latime cu o garantie de 20 ani. Distanta dintre profilele metalice este de 5M, astfel va puteti crea propria lungime a cortului industrial raportata la multipli de 5M.

Structura galvanizata/zincata la cald si garantia de 20 ani, fac ca aceste corturi industriale sa fie cele mai rezistente din piata. Pentru structura noi folosim otel zincat galvanizat la cald cu o rezistenta de peste 20 de ani astfel cortul industrial are o greutate mai mare asigurandu-i stabilitate in conditii de vant puternice.

Corturi industriale ce respecta standardul EN 13501-1.

Comanda aceste corturi industriale ce suporta o incarcare la zapada de 200kg/m2 si prezinta o rezistenta la vant de pana la 100km/ora.

Cortul industrial cu latime de 12M are urmatoarele dimensiuni:

-latime externa 12M, latime utila interna 11.76M, inaltime exterioara 4.2M, inaltime utila 3M, lungime: multipli de 5M

-latime externa 12M, latime utila interna 11.76M, inaltime exterioara 5.2M, inaltime utila 4M, lungime: multipli de 5M

-latime externa 12M, latime utila interna 11.76M, inaltime exterioara 6.2M, inaltime utila 5M, lungime: multipli de 5M

-latime externa 12M, latime utila interna 11.76M, inaltime exterioara 7.2M, inaltime utila 6M, lungime: multipli de 5M

Pentru fixarea acoperisului cortului industrial folosim puncte de prindere presudate prin inalta frecventa care fac ca acesta sa stea lipit de structura pentru ca acoperisul sa nu se uzeze in timp de la incarcare. Intregul acoperis al cortului industrial este realizat din fasii de material lipite intre ele prin inalta frecventa, partea de acoperis fiind lipita si de laterale cu ajutorul aceluiasi utilaj special, pe baza de curenti de inalta frecventa, aceasta metoda de lipire confera o rezistenta extraordinara intre fasiile de acoperis. Cortul nostru industrial este integral lipit la inalta frecventa, acoperisul impreuna cu lateralele si partile frontale formeaza un tot unitar, lipit la inalta frecventa.

Intrarile in cortul industrial sunt ranforsate cu chingi super rezistente pentru a asigura capetele in caz de vant puternic.

Prelata cortului industrial vine termosudata din fabrica si nu exista interventii de tip lipire cu adeziv asupra prelatei in timpul procesului de montaj.

Configurarea corturilor industriale se face dupa solicitarea clientului, corturile industriale se pot inchide complet pe ambele laturi, se pot inchide doar pe o latura, spatele si fata pot fi inchise sau nu. Cortul industrial de 12M este disponibil si in varianta deschis complet, avand montat doar acoperisul. Pentru acces in cortul industrial avem varianta de usi culisante tip perdea sau usa rapida automata tip rulou. La cerere se poate realiza si usa pietonala.

Usile culisante tip perdea sau usa rapida automata se poate realiza atat pe latura de 12M cat si pe lungimea cortului industrial.

De asemenea se pot realiza si ferestre de aerisire tip rulou cu plasa, astfel se poate obtine o aerisire optima in interiorul cortului industrial.

Cortul industrial se poate personaliza in partea frontala cu logo-ul companiei dvs.

Cort industrial de 12M se produce la comanda.

Timp productie: 30-60 de zile. Montaj asigurat.

Comanda corturi industriale de calitate cu o rezistenta indelungata!

Cauti corturi industriale? Quick Promo iti ofera cea mai durabila varianta de corturi industriale!

Review-uri

Nota 
2023-03-04

CORTURI INDUSTRIALE - 20 ANI GARANTIE

Corturile industriale de la Quick Promo sunt cele mai calitative corturi de pe piata!

Scrieţi un review

Cort industrial l-12M - 20 ANI GARANTIE

Cort industrial l-12M - 20 ANI GARANTIE

Cort industrial l-12M - 20 ANI GARANTIE

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare