Cort industrial semirotund fara borduri prefabricate l-8.06M, H-4M - 12 ANI GARANTIE Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Cort industrial semirotund cu borduri prefabricate l-10.38M - 12 ANI GARANTIE

QP52-CISR-B-10.38M

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Cort industrial semirotund cu borduri prefabricate l-10.38M, H-5.5/6/6.5M-12 ANI GARANTIE.

Cortul industrial semirotund latime 10.38M este realizat din prelata PVC Sattler PRO-TEX 745 POLYPLAN Tent Light de 640 gr/mp, cu o garantie de 12 ani si structura otel zincata la CALD realizata din profile patrate de 60x60x3mm cu o garantie de 12 ani. Distanta dintre profilele metalice este de 2M, astfel va puteti crea propria lungime a cortului industrial semirotund raportata la multipli de 2M.

Cortul industrial semirotund cu latimea de 10.38m se monteaza cu borduri prefabricate din beton de 0.5m, de 1m si respectiv 1.5m, cu ajutorul acestor borduri prefabricate din beton se creste inaltimea utila din interiorul cortului industrial.

Structura galvanizata/zincata la cald si garantia de 12 ani, fac ca aceste corturi industriale semirotunde sa fie cele mai rezistente din piata. Pentru structura noi folosim otel zincat galvanizat la cald cu o rezistenta de peste 20 de ani astfel cortul industrial are o greutate mai mare asigurandu-i stabilitate in conditii de vant puternice.

Corturile noastre industriale semirotunde respecta standardul EN 13501-1.

Corturile industriale semirotunde suporta o incarcare la zapada de 200kg/m2 si prezinta o rezistenta la vant de pana la 100km/ora. Pe langa faptul ca aceste corturi industriale sunt proiectate sa reziste la vant puternic, zapada si ploaie, corturile noastre industriale ofera un nivel ridicat de izolare termica, mentinand interiorul cald iarna si racoros vara.

Cortul industrial semirotund cu latime de 10.38M poate fi montat pe 3 inaltimi diferite de borduri prefabricate din beton: pe bordura de 0.5m inaltime, de 1m inaltime sau de 1.5m inaltime.

Cortul industrial semirotund cu latime de 10.38M are urmatoarele dimensiuni:

-latime exterioara 10.38M, latime utila interna 9.38M, inaltime exterioara 5.5M, inaltime utila 4.5M, lungime: multipli de 2M, borduri prefabricate din beton de 0.5M

-latime exterioara 10.38M, latime utila interna 9.38M, inaltime exterioara 6M, inaltime utila 5M, lungime: multipli de 2M, borduri prefabricate din beton de 1M

-latime exterioara 10.38M, latime utila interna 9.38M, inaltime exterioara 6.5M, inaltime utila 5.5M, lungime: multipli de 2M, borduri prefabricate din beton de 1.5M

Inaltimea exterioara mentionata mai sus include si inaltimea bordurii prefabricate din beton.

Pentru fixarea acoperisului cortului industrial folosim puncte de prindere presudate prin inalta frecventa care fac ca acesta sa stea lipit de structura pentru ca acoperisul sa nu se uzeze in timp de la incarcare. Intregul acoperis al cortului industrial semirotund este realizat din fasii de material lipite intre ele prin inalta frecventa, aceasta metoda de lipire confera o rezistenta extraordinara intre fasiile de acoperis. Cortul nostru industrial semirotund este integral lipit la inalta frecventa.

Intrarile in cortul industrial semirotund sunt ranforsate cu chingi super rezistente pentru a asigura capetele in caz de vant puternic.

Prelata cortului industrial semirotund vine termosudata din fabrica si nu exista interventii de tip lipire cu adeziv asupra prelatei in timpul procesului de montaj.

Configurarea corturilor industriale semirotunde se face dupa solicitarea clientului, corturile industriale se pot inchide complet, se poate inchide doar partea din spate si partea din fata sa ramana deschisa, se pot lasa ambele intrari libere. Pentru acces in cortul industrial semirotund avem varianta de usi culisante tip perdea sau usa rapida automata tip rulou. La cerere se poate realiza si usa pietonala pentru acces facil in cortul industrial semirotund.

De asemenea se pot realiza si ferestre de aerisire tip rulou cu plasa, astfel se poate obtine o aerisire optima in interiorul cortului industrial semirotund.

Cortul industrial semirotund se poate personaliza in partea frontala cu logo-ul companiei dvs.

Corturile industriale semirotunde se remarca pentru flexibiliatea lor, pot fi adaptate mai multor utilizari, de la activitati industriale la activitati agricole sau logistice. Corturile industriale se instaleaza rapid, economisind timp si bani fata de alte constructii. Corturile industriale reprezinta un real avantaj pentru cei care au nevoie de un spatiu generos in scurt timp.

Cort industrial semirotund cu borduri prefabricate l-10.38M, H-5.5/6/6.5M,  se produce la comanda.

Timp productie: 30-60 de zile. Montaj asigurat.

Comanda corturi industriale semirotunde de calitate cu o rezistenta indelungata!

Review-uri

Nota 
2023-03-05

Corturi industriale pentru depozitare

Foarte multumit de colaborare si in acelasi timp si de produs, cortul industrial arata impecabil, cea mai rezistenta structura metalica si cea mai calitativa.

Scrieţi un review

Cort industrial semirotund cu borduri prefabricate l-10.38M - 12 ANI GARANTIE

Cort industrial semirotund cu borduri prefabricate l-10.38M - 12 ANI GARANTIE

Cort industrial semirotund cu borduri prefabricate l-10.38M - 12 ANI GARANTIE

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare