Cort industrial hexagonal l-12.46M, H-7.5M - 12 ANI GARANTIE Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Cort industrial hexagonal l-12.46M, H-7.5M - 12 ANI GARANTIE

QP52-CIHEX-12.46M

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Cort industrial hexagonal l-12.46M, H-7.5M - 12 ANI GARANTIE

Cortul industrial hexagonal cu latimea de 12.46M este realizat din prelata PVC Sattler PRO-TEX POLYPLAN 960 TENT HEAVY de 900 gr/mp, tratata ignifug cu o garantie de 12 ani si structura otel zincata la CALD realizata din profile structurale de 120mm cu o garantie de 12 ani. Distanta dintre profilele metalice este de 4M, astfel va puteti crea propria lungime a cortului industrial hexagonal raportata la multipli de 4M.

In comparatie cu alte constructii, corturile industriale reprezinta cea ma ieftina solutie, se folosesc mai putine materiale ceea ce inseamna costuri de asamblare si intretinere mult mai mici. Corturile industriale nu necesita fundatii costisitoare, astfel costurile de pregatire a suprafetei unde se va monta cortul sunt mult mai mici. Corturile noastre industriale sunt realizate din materiale superioare ca si calitate, ce asigura o durata lunga de viata si o intretinere minima, economisind timp si bani.

Structura galvanizata/zincata la cald si garantia de 12 ani, fac ca aceste corturi industriale hexagonale sa fie cele mai rezistente din piata. Pentru structura noi folosim otel zincat galvanizat la cald cu o rezistenta de peste 20 de ani astfel cortul industrial are o greutate mai mare asigurandu-i stabilitate in conditii de vant puternice.

Corturile noastre industriale hexagonale respecta standardul EN 13501-1.

Corturile industriale hexagonale suporta o incarcare la zapada de 200kg/m2 si prezinta o rezistenta la vant de pana la 100km/ora. Pe langa faptul ca aceste corturi industriale sunt proiectate sa reziste la vant puternic, zapada si ploaie, corturile noastre industriale ofera un nivel ridicat de izolare termica, mentinand interiorul cald iarna si racoros vara.

Cortul industrial hexagonal cu latime de 12.46M si inaltime de 7.5M poate avea o lungime de la 12M pana la 80M, multipli de 4m.

Cortul industrial hexagonal cu latime de 12.46M are urmatoarele dimensiuni:

-latime exterioara 12.46M, latime utila interna 12.22M, inaltime exterioara 7.5M, inaltime utila 4/6M, lungime: multipli de 4M

Pentru fixarea acoperisului cortului industrial folosim puncte de prindere presudate prin inalta frecventa care fac ca acesta sa stea lipit de structura pentru ca acoperisul sa nu se uzeze in timp de la incarcare. Intregul acoperis al cortului industrial semirotund este realizat din fasii de material lipite intre ele prin inalta frecventa, aceasta metoda de lipire confera o rezistenta extraordinara intre fasiile de acoperis. Cortul nostru industrial hexagonal este integral lipit la inalta frecventa.

Intrarile in cortul industrial hexagonal sunt ranforsate cu chingi super rezistente pentru a asigura capetele in caz de vant puternic.

Prelata cortului industrial hexagonal vine termosudata din fabrica si nu exista interventii de tip lipire cu adeziv asupra prelatei in timpul procesului de montaj.

Configurarea corturilor industriale hexagonale se face dupa solicitarea clientului, corturile industriale se pot inchide complet, se poate inchide doar partea din spate si partea din fata sa ramana deschisa, se pot lasa ambele intrari libere. Pentru acces in cortul industrial hexagonal avem varianta de usi culisante tip perdea sau usa rapida automata tip rulou. La cerere se poate realiza si usa pietonala pentru acces facil in cortul industrial hexagonal.

De asemenea se pot realiza si ferestre de aerisire tip rulou cu plasa, astfel se poate obtine o aerisire optima in interiorul cortului industrial hexagonal.

Cortul industrial hexagonal se poate personaliza in partea frontala cu logo-ul companiei dvs.

Corturile industriale hexagonale se remarca pentru flexibiliatea lor, pot fi adaptate mai multor utilizari, de la activitati industriale la activitati agricole sau logistice. Corturile industriale se instaleaza rapid, economisind timp si bani fata de alte constructii. Corturile industriale reprezinta un real avantaj pentru cei care au nevoie de un spatiu generos in scurt timp.

Cortul industrial hexagonal l-12.46M, H-7.5M , se produce la comanda.

Timp productie: 30-60 de zile. Montaj asigurat.

Comanda corturi industriale semirotunde de calitate cu o rezistenta indelungata!

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Cort industrial hexagonal l-12.46M, H-7.5M - 12 ANI GARANTIE

Cort industrial hexagonal l-12.46M, H-7.5M - 12 ANI GARANTIE

Cort industrial hexagonal l-12.46M, H-7.5M - 12 ANI GARANTIE

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare